Wij staan voor u klaar, bel ons op 078 - 61 75 553   Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis*     Gratis verzending vanaf €60,- in NL    Officiële Nilfisk Dealer

Stofzuigers

Stofzuigers

Nilfisk heeft al ruim 110 jaar ervaring in het produceren van hoogwaardige stofzuigers. De meest bekende is de GM80 ook wel "Het tonnetje" genoemd. Deze is nog steeds populair binnen het hele segment. Het brede assortiment heeft voor ieder huis een oplossing. Voor een klein huis met weinig ruimte of als tweede stofzuiger is er de compacte Neo of One serie. De Bravo is een veelzijdige stofzuiger die veelal gebruikt wordt in appartementen. De Select en Elite stofzuigers zijn uitstekend geschikt voor een eengezinswoning en mensen met een allegie. De Elite stofzuigers hebben zelfs een Hepa 14 filter welke goedgekeurd is door de allegie foundation. De Thor en de VP930 vinden we vaak terug bij kleine bedrijfjes of winkels. De VP930 is de opvolger van de GD930 die zijn dienst vooral geleverd heeft in winkels, magazijnen en hotels.

Het type van de Nilfisk stofzuigers bestaat uit letters en cijfers. Hieronder staat de betekenis van de stofzuiger benaming. Als voorbeeld geven we de Nilfisk Select MBC013P08A1 HFN Comfort stofzuiger.

* De eerste twee letters geven de kleur aan. In dit geval MB is Midnight Blue. De kleur wordt in het Engels aangegeven.
* De derde en eventueel 4e geven het type aan.
    CO staat voor Comfort
    CL staat voor Classic
    SU staat voor Superior
Het verschil tussen een Comfort (CO) en Classic (CL) uitvoering is dat de Comfort uitvoering een LED display heeft op de stofzuiger. Beide uitvoeringen hebben standaard een stofzakvol indicator en instelbaar zuigvermogen op de stofzuiger zitten. De Superior uitvoering (SU) heeft nog een extra functie vs de Comfort (CO) uitvoering en dat is dat de zuigkracht elektronisch geregeld kan worden op de zuigbocht.
* De cijfers 10/12/13/14 achter de uitvoering staan voor het soort Hepa filter wat er in standaard in de machine zit.
* De letter na de Hepa aanduiding is een P of een E. Dit geeft het motorvermogen aan. de P staat voor het hoge vermogen en de E voor Energiezuinig.
* De cijfers na de P of E staan voor de lengte van het snoer in meters. Dus 08 is 8 meter snoerlengte.
* De letters A1 etc. geeft de oude energieklasse aan maar deze wordt niet meer gebruikt.

• HFN staat voor hard floor Nozzle ofwel parketborstel en zit er bij deze uitvoering standaard bij.

Is de keuze lastig? Mail of sneller bel ons en wij helpen u graag.

Artikelen 1 tot 24 van 30 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 30 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2