✓ Wij staan voor u klaar, bel ons op 078-3036470  ✓ Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*   ✓  Gratis verzending vanaf €99,- in NL   ✓ Officiële Nilfisk Dealer

Bestellen

Orderverwerking.

Informatie orderverwerking:
Zodra uw betaling bij ons binnen is wordt uw bestelling verwerkt. Bij de producten staat de levertijd aangegeven. Is uw order voor 16.00 uur voldaan dan zorgen wij dat het pakket aangeboden wordt bij DHL voor 18.00 uur. In principe wordt de volgende werkdag uw bestelling afgeleverd op het door u opgegeven adres. Diverse omstandigheden, bij onze transporteur, kunnen zorgen voor een afwijkende levertijd. Indien een product niet uit voorraad leverbaar is (dit staat dan aangegeven bij het product in de webshop), bedraagt de levertijd circa 3-5 werkdagen. Mocht de levertijd langer zijn dan 3 werkdagen dan wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gehouden.

Bestellingen kunnen ook bij ons worden afgehaald op werkdagen van 09.00-16.00. Wij kunnen de werking van de apparatuur dan rustig aan u uitleggen. De apparatuur kan meestal ook 's avonds en in het weekend op afspraak afgehaald worden. Voor contactgegevens zie "contact"

Verzenden.

Informatie verzenden:
Uw bestelling wordt bezorgt door DHL of DHL4You(DHL4YOU voor pakketjes tot een inhoud van 100 liter) op het door u aangegeven verzendadres. Bij aflevering van uw bestelling zal de vervoer medewerker u vragen te tekenen voor ontvangst. Controleer bij het in ontvangst nemen van uw bestelling goed op eventuele beschadigingen. Met het tekenen voor ontvangst van uw bestelling verklaart u dat de bestelling in goede staat is ontvangen. Mocht uw bestelling (uiterlijk) beschadigd zijn dan kunt u deze weigeren. Is uw bestelling beschadigd neem dan binnen 1 werkdag contact met ons op. Als u niet thuis bent wanneer de bestelling wordt aangeboden zal de bezorger in eerste instantie het pakket bij uw buren proberen af te geven. Een kennisgeving wordt in de brievenbus achterlaten. Mocht u niet willen dat de buren uw zending in ontvangst nemen kunt u dit kenbaar maken aan ons voor de verzending (werkdag voor 16.00 uur). Wij maken dan een aantekening dat het alleen strikt persoonlijk afgegeven wordt. Zijn de buren ook niet thuis dan zal het pakket de volgende werkdag aangeboden worden. Bent u bij de tweede aflevering ook niet thuis, dan wordt er een kennisgeving achtergelaten waarop wordt aangegeven bij welk adres u het pakket kunt afhalen. Indien het pakket niet afgehaald wordt en retour komt (na 5 werkdagen) naar ons zullen we de extra transportkosten in rekening brengen.

Verzendkosten.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het product. De verzendkosten staan vermeld onder de prijs van het product. Er zijn drie mogelijkheden:

1. Gratis verzending *
2. Maximale verzendkosten in Nederland € 7,35 ** (incl. BTW)
3. Maximale verzendkosten in België € 12,95 ** (incl. BTW)

*In onze webshop worden producten aangeboden met gratis verzenden. Kleine pakketjes die door de brievenbus kunnen, zullen door post.nl bezorg worden.
De overige pakketten zullen door DHL of DHL4you bezorgd worden.

**Afhankelijk van het product worden bij een beperkt aantal producten minder verzendkosten berekend als de maximale kosten zoals hierboven genoemd.