✓ Wij staan voor u klaar, bel ons op 078-3036470  ✓ Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*   ✓  Gratis verzending vanaf €99,- in NL   ✓ Officiële Nilfisk Dealer

Pads

Pads

Er zijn verschillende kleuren pad's. Iedere kleur heeft een functie en en kan op bepaalde vloeren toegepast worden.
Blauw is een reinigingspad. Deze is geschikt voor het middelmatig nat reinigenof zwaargebruik sprayreinigen. Toepassen met een neutrale vloerreiniger om oude vervuilde toplagen te verwijderen. Aanbevolen snelheid maximaal 350 toeren per minuut.
Bruin is een strip pad. Toepassen met strippers op waterbasis om versleten en vervuilde toplagen te verwijderen. Aanbevolen snelheid maximaal 350 toeren per minuut.
Groen is een Schrob pad. Toepassen met een reinigingsmiddel om harde vloeren te schrobben. Aanbevolen snelheid maximaal 350 toeren per minuut.
Zwart is een strip pad. Dichte nonworven pad. Toepassen met strippers op waterbasis om versleten en vervuilde toplagen te verwijderen. Aanbevolen snelheid maximaal 350 toeren per minuut.
Rood is een Polijstpad. Voor het verwijderen van licht vuil en strepen. Aanbevolen snelheid maximaal 350 toeren per minuut.
Beige is een polijstpad.  Lichter vervuiling en strepen verwijderen terwijl er een hogglans ontstaat. Aanbevolen snelheid maximaal 350 toeren per minuut.
Roze is boen en glans pad. Te gebruiken om zachte en harde toplagen weer op te boenen tot hoogglans. Zwarte strepen kunnen verwijderd worden en een toplaag tot hoogglans  worden hersteld. Aanbevolen snelheid maximaal 3000 toeren per minuut.
Wit is een super polijst pad. Voor het polijsten van schone en droge vloeren. Droog te gebruiken of een hele kleine nevel voor het creëren van een hoogglans. Aanbevolen snelheid maximaal 1000 toeren per minuut.

Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina