✓ Wij staan voor u klaar, bel ons op 078-3036470  ✓ Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*   ✓  Gratis verzending vanaf €99,- in NL   ✓ Officiële Nilfisk Dealer

Premium Hogedrukreinigers

Premium Hogedrukreinigers

De Nilfisk Premium hogedrukreinigers zijn voor intensief thuisgebruik. Door de sterke inductiemotor en de messing pomp zal deze een lange levensduur hebben. De wateropbrengst is 560 l/uur. De Premium serie heeft aan de zijkant van de machine een instelbare drukregeling. Een geïntegreerde reinigings-middelentank is handig voor de autoliefhebber. Door de machine op lage druk te zetten wordt bijvoorbeeld de shampoo automatisch meegenomen. De dosering kan ingesteld worden op de machine. Het spuitpistool is een G5 en de lans is een G5. Bij het G5 spuitpistool is het het ventiel van messing. De lans zit aan beide zijde een bajonetaansluiting. De vuilfrees is van hoogwaardig (keramisch) materiaal en is een killer voor vuil. Als men een een terrasreiniger wilt gebruiken kan dit alleen met de Nilfisk Power terrasreiniger. Deze terrasreiniger kan de druk en de wateropbrengst aan.
De stroomopname van de Premium 190 is hoog en daardoor de inschakelpiek ook. Voor de Premium 190 is altijd een trage inschakelautomaat of trage zekering nodig. Heeft u deze niet dan kun u alleen een Premium 180 gebruiken. Wilt u toch een Premium 190 bestellen neem dan altijd eerst contact op dan kunnen wij u adviseren of deze machine kunt gebruiken.

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina