✓ Wij staan voor u klaar, bel ons op 078-3036470  ✓ Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*   ✓  Gratis verzending vanaf €99,- in NL   ✓ Officiële Nilfisk Dealer

Core Hogedrukreinigers

Core Hogedrukreinigers

Een Core hogedrukreiniger is er in de druk van 125 t/m 140 bar. De serie bestaat uit 4 series
De Core 125 serie.
De Core 130 Power Control serie
De Core 140 Power Control serie
De Core 140 Inhand serie
De Core 150 Power Control Serie

De Core serie is er voor kleine werkzaamheden die af en toe uitgevoerd worden. Een richtlijn is dat een Core hogedrukreiniger gebruikt wordt voor een balkon, kleine tuin, het schoonspuiten van fiets, brommer of en kruiwagen etc. Alle Core hogedrukreinigers hebben een universeelmotor, ook wel koolborstelmotor genoemd. De Core serie heeft een Ultra Tork universeelmotor. Alle Core hogedrukreinigers hebben een metalen aluminium pomp.

De Core 125 serie.
De pompdruk bij de Core 125 hogedrukreinigers is 125 bar bij een wateropbrengst van 310 liter/uur. De aangegeven wateropbrengst is op de hogedrukstand. Er wordt een losse 5 meter soepele hogedrukslang meegeleverd samen met een vlakke niet instelbare spuitmond (Gentle) een een vuilfrees (Rough) Het spuitpistool is een G1 en de lans een G2. Met de standaard reinigingsmiddelen fles kan bijvoorbeeld shampoo aangebracht worden. De hogedrukslang kan opgeborgen worden in het opbergvak op de hogedrukreiniger. De extra accessoires worden in een pakket meegeleverd. Uitleg wat een pakket inhoud staat onderaan deze pagina.

De Core 130 Power Control serie.
De pompdruk bij de Core 130 hogedrukreinigers is 130 bar bij een wateropbrengst van 324 liter/uur. De aangegeven wateropbrengst is op de hogedrukstand. De druk is instelbaar met de PowerControl op de hogedrukreiniger. Op stand 1 is de druk 60% Op stand 2 80% en op stand 3 is de druk 130 bar dus 100% De spuitmonden bestaan uit de vlakke niet instelbare spuitmond (Gentle) een een vuilfrees (Rough) Het spuitpistool is een G1 en de lans een G2. Met de standaard reinigingsmiddelen fles kan bijvoorbeeld shampoo aangebracht worden. De zes meter lange hogedrukslang wordt in het opbergvak opgeborgen. De extra accessoires worden in een pakket meegeleverd. Uitleg wat een pakket inhoud staat onderaan deze pagina.

De Core 140 Power Control serie.
De pompdruk bij de Core 140 hogedrukreinigers is 140 bar bij een wateropbrengst van 348 liter/uur. De aangegeven wateropbrengst is op de hogedrukstand. De druk is instelbaar met de PowerControl op de hogedrukreiniger. Op stand 1 is de druk 60% Op stand 2 80% en op stand 3 is de druk 140 bar dus 100% De spuitmonden bestaan uit de vlakke niet instelbare spuitmond (Gentle) een een vuilfrees (Rough) Het spuitpistool is een G3 en de lans een G3. Met de standaard reinigingsmiddelen fles kan bijvoorbeeld shampoo aangebracht worden. De zes meter lange hogedrukslang wordt in het geintegreerde haspel opgeborgen. De extra accessoires worden in een pakket meegeleverd. Uitleg wat een pakket inhoud staat onderaan deze pagina.

De Core 140 Inhand serie.
De Core 140 Inhand heeft dezelfde specificaties als de Core 140-6 PowerControl. Het enige verschil is dat de druk geregeld (3 standen) wordt op het spuitpistool i.p.v op de machine.

Wat betekenen alle cijfers en letters? Bijvoorbeeld:
Core 125-5 PC. De Core is de naam van de serie, 125 Bar en 5 meter hogedrukslang.
* PC is patiocleaner Compac, de kleine terrasreiniger
* Home is terrasreiniger met wasborstel
* PAD is Terrasreiniger, autowasborstel en rioolreinigingsslang
* P is de standaard terrasreiniger model 2015
* De soort wasborstel, dit kan een roterende of een standaard wasborstel zijn.
* D Rioolreinigingsslang in een pakket altijd aangeboden als 8 meter en optioneel 15 meter.

De Core 150 Power Control serie.
De pompdruk bij de Core 150 hogedrukreinigers is 150 bar bij een wateropbrengst van 378 liter/uur. De aangegeven wateropbrengst is op de hogedrukstand. De druk is instelbaar met de PowerControl op de hogedrukreiniger. Op stand 1 is de druk 60% Op stand 2 80% en op stand 3 is de druk 150 bar dus 100% De spuitmonden bestaan uit de vlakke niet instelbare spuitmond (Gentle) een een vuilfrees (Rough) Het spuitpistool is een G3 en de lans een G3. Met de standaard reinigingsmiddelen fles kan bijvoorbeeld shampoo aangebracht worden. De tirn meter lange hogedrukslang wordt in het geintegreerde haspel opgeborgen. De extra accessoires worden in een pakket meegeleverd. Uitleg wat een pakket inhoud staat onderaan deze pagina.

Heeft u vragen of wilt u een goed advies. Bel of mail ons dan. Nilfiskdealer.nl is onderdeel van VVS Bedrijven BV. Wij zijn het service centrum van Nilfisk Nederland.

Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina
  1. Nilfisk Core 125-5 Hogedrukreiniger
    € 129,00
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina