✓ Wij staan voor u klaar, bel ons op 078-3036470  ✓ Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*   ✓  Gratis verzending vanaf €99,- in NL   ✓ Officiële Nilfisk Dealer

Hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers

De Nilfisk consumenten hogedrukreinigers zijn er in 4 verschillende series:

Compact hogedrukreinigers voor kleine reinigingswerkzaamheden rondom het huis zoals het schoonspuiten van een klein terras, de containers schoonspuiten of de fiets of brommer. Het gebruik is enkele keren per jaar. De motor is een koolborstelmotor.
Dynamic hogedrukreinigers voor kleine reinigingswerkzaamheden rondom het huis zoals het schoonspuiten van terrassen, wassen van auto en caravan. Het gebruik is meerdere keren per jaar. De motor is een koolborstelmotor.
Excellent hogedrukreinigers voor middelgrootte werkzaamheden rondom het huis met een frequenter gebruik als de dynamic serie. De motor is een inductiemotor. De hogedrukreinigers met het de extensie 10 hebben een sterke rubberen gelaagde slang.
Pro hogedrukreinigers voor grote klussen rondom het huis en kunnen frequent gebruikt worden. De motor is een inductiemotor en de pomp is van messing.

Nilfisk hogedrukreinigers worden standaard geleverd met een Hogedrukslang, Spuitpistool, Lans, Vuilfrees/Powerspeed, Tornado Nozzle, Schuimunit en 5 jaar garantie. De uitbreidingen zijn  PC voor Patiocleaner Compact, P voor een standaard Patiocleaner en Power voor een Power patiocleaner. D staat voor Rioolreinigingsslang, CAR voor Carbox, A voor Autowasborstel. Er zijn vele combinaties mogelijk. Met de power grip (PG) regeling op diverse modellen kan de kracht van de machine (druk en watercapaciteit) instellen op het spuitpistool. De druk is instelbaar in 7 stappen van 100% tot ongeveer 50% reductie. De powergrip is alleen toepasbaar bij een universeelmotor. De nieuwe Powerpatiocleaner is niet alleen groter maar de stabiele lansverbindingen zijn erg stabiel. De extra hamer spuitmondjes geven een nog krachtigere reiniging.
Alle hogedrukreinigers met een hogedrukslang tot en met 9 meter zijn van kunststof. Vanaf 10 meter is de hogedrukslang van rubber met staalinleg. Vanaf de Dynamic hogedrukreiniger wordt de hogedrukslang geleverd op een geintegreerd slanghaspel welke standaard aangesloten zit op de hogedrukreiniger.

De benaming bij de hogedrukreinigers betekenen:

 • PC voor Patiocleaner Compact,
 • P voor een standaard Patiocleaner 2015,
 • Power voor een Power patiocleaner,
 • D staat voor Rioolreinigingsslang,
 • CAR voor Carbox,
 • A voor Autowasborstel,
 • PAD voor Patiocleaner 2015, rioolslang 8 meter en roterende autowasborstel.

Van hoog naar laag sorteren

42 items

Pagina
per pagina
 1. Nilfisk C 100.7-5 Hogedrukreiniger
  € 119,95
 2. Nilfisk Core 125-5 Hogedrukreiniger
  € 129,00
 3. Nilfisk C 135.1-8 i PAD X-TRA Hogedrukreiniger
  was € 269,95 Special Price € 229,95
  Niet op voorraad
Van hoog naar laag sorteren

42 items

Pagina
per pagina