✓ Wij staan voor u klaar, bel ons op 078-3036470  ✓ Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*   ✓  Gratis verzending vanaf €99,- in NL   ✓ Officiële Nilfisk Dealer

Hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers

De Nilfisk consumenten hogedrukreinigers zijn er in 4 verschillende series:

Compact en Core 125-130 hogedrukreinigers voor kleine reinigingswerkzaamheden rondom het huis zoals het schoonspuiten van een klein terras, de containers schoonspuiten of de fiets of brommer. Het gebruik is enkele keren per jaar. De motor is een koolborstelmotor.
Core 140-150 hogedrukreinigers voor kleine reinigingswerkzaamheden rondom het huis zoals het schoonspuiten van terrassen, wassen van auto en caravan. Het gebruik is meerdere keren per jaar. vanaf de Core 140.  De motor is een koolborstelmotor. De Core 140 en 150 serie hebben een soepele kunststof Ultrasoft hogedrukslang welke oprolbaar is op het interne haspel van de machine.
Excellent hogedrukreinigers voor middelgrootte werkzaamheden rondom het huis met een frequenter gebruik. De motor is een inductiemotor. De E160 serie hogedrukreinigers hebben een Ultrasoft kunststof hogedrukslang. De E170 serie heeft een sterke rubberen staalgelaagde hogedrukslang. De 3in1 spuitmond wordt versteld op de lans. Er zijn 3 standen, stand 1 de vuilfrees, stand 2 de platte straal met een spuithoek van 15 graden en stand 3 een spuithoek van 45 graden.
Premium hogedrukreinigers voor grote klussen rondom het huis en kunnen frequent gebruikt worden. De motor is een inductiemotor en de pomp is van gecoat aluminium. De Premium 180 heeft een 10 meter rubberen met staalgelaagde  hogedrukslang oprolbaar op een haspel.

Nilfisk hogedrukreinigers worden standaard geleverd met een Hogedrukslang, Spuitpistool, Lans, Vuilfrees/Powerspeed, Tornado Nozzle, Schuimunit en 5 jaar garantie. De uitbreidingen zijn  PC voor Patiocleaner Compact, P voor een standaard Patiocleaner en Power voor een Power patiocleaner. D staat voor Rioolreinigingsslang, CAR voor Carbox, A voor Autowasborstel. Er zijn vele combinaties mogelijk. Met de power grip (PG) regeling op diverse modellen kan de kracht van de machine (druk en watercapaciteit) instellen op het spuitpistool. De druk is instelbaar in 7 stappen van 100% tot ongeveer 50% reductie. De powergrip is alleen toepasbaar bij een universeelmotor. De nieuwe Powerpatiocleaner is niet alleen groter maar de stabiele lansverbindingen zijn erg stabiel. De extra hamer spuitmondjes geven een nog krachtigere reiniging.
Alle hogedrukreinigers met een hogedrukslang tot en met 9 meter zijn van kunststof. Vanaf 10 meter is de hogedrukslang van rubber met staalinleg. Vanaf de Dynamic hogedrukreiniger wordt de hogedrukslang geleverd op een geintegreerd slanghaspel welke standaard aangesloten zit op de hogedrukreiniger.

De benaming bij de hogedrukreinigers betekenen:

 • PC voor Patiocleaner Compact,
 • P voor een standaard Patiocleaner 2015,
 • Power voor een Power patiocleaner,
 • D staat voor Rioolreinigingsslang,
 • CAR voor Carbox,
 • A voor Autowasborstel,
 • PAD voor Patiocleaner 2015, rioolslang 8 meter en roterende autowasborstel.

 

Van hoog naar laag sorteren

34 items

Pagina
per pagina
 1. Nilfisk C 100.7-5 Hogedrukreiniger
  € 119,95
 2. Nilfisk Core 125-5 Hogedrukreiniger
  € 129,00
Van hoog naar laag sorteren

34 items

Pagina
per pagina