✓ Wij staan voor u klaar, bel ons op 078-3036470  ✓ Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*   ✓  Gratis verzending vanaf €99,- in NL   ✓ Officiële Nilfisk Dealer
 

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Bij Nilfisk-Dealer.nl kunt u uw bestellingen met iDEAL, een bankoverschrijving of een rembourszending (voor België alleen met overschrijving en/of rembours) bestellen. Alle opties kunnen gebruikt worden in de bestelprocedure.

iDeal.
In stap 4 van de bestelprocedure maakt u de keuze voor een iDeal betaling. Hierna selecteert u, uw bank. U komt nu automatisch bij de internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Hierna volgt u de aanwijzingen die iDEAL geeft. Na betaling komt u terug op onze website om de bestelprocedure volledig af te handelen. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Uw bestelling wordt voor 17.00 uur direct verzonden.

Overschrijving.
In stap 4 van de bestelprocedure maakt u de keuze voor een voor een betaling met een overschrijving.
Bij een bankoverschrijving volgt u daarna de bestelprocedure. Bij het afronden van uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Indien uw order niet binnen 14 dagen betaald wordt dan zal uw bestelling door ons geannuleerd worden. Uiteraard wordt u eerst op de hoogte gebracht dat uw betaling nog niet voldaan is.
Zodra het bedrag bijgeschreven is op onze bankrekening wordt uw product gereed gemaakt om te verzenden. U dient rekening te houden met 1-3 werkdagen (afhankelijk van uw bank). Voor België is het gemiddeld 3 dagen. Voor het buiternland ontvangt U bij de e-mailbevestiging de Ibancode en de BIC code.

Rembourszending.
In stap 4 van de bestelprocedure maakt u de keuze voor een voor een betaling mmiddels een rembourszending.
Bij een rembourszending volgt u daarna de bestelprocedure.
Bij het afronden van uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw bestelling. In deze bevestiging staat het bedrag dat u in totaal aan de chauffeur kunt betalen. Het bedrag dient contant en gepast betaald te worden. Een chauffeur heeft geen wisselgeld bij zich.

Bestelling afhalen (contant of pin)
In principe zijn alle producten op voorraad die in onze webshop op leveringstijd 24 uur staan. U hoeft niet per se een bestelling te plaatsen via onze website. Wij maken graag voor u de bestelling in orde middels ons ordersysteem.
Bij het afhalen van een bestelling kan er contant en met de pin betaald worden. Onze voorkeur is per pin.

Wat is iDEAL?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internet Bankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Is het veilig om met iDEAL te betalen?

iDeal is een initiatief van de vijf grootste banken van Nederland en wordt ondersteund door deze vijf banken: ABN Amro, Fortis, ING, Rabobank en SNS bank. iDeal is betrouwbaar en de veiligste en snelste methode om via uw eigen bankrekening te betalen. Bovendien zijn uw gegevens bij ons in veilige handen. Uw betaling gaat over een beveiligde verbinding via uw vertrouwde internetbetaalomgeving. Als u gebruik maakt van Internet Bankieren, moet u controleren of u het gele hangslotje aantreft in uw browser. Indien het hangslotje zichtbaar is, verloopt uw betaling over een beveiligde verbinding.

Ik heb geen internetbankieren. Wat nu?

Heeft u geen Internet Bankieren of kunt u door onvoorziene omstandigheden niet gebruikmaken van Internet Bankieren, volg dan de standaard betaalprocedure. Zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven wordt de bestelling gereed gemaakt voor verzending. Vergeet onze referentie/ordernummer niet te vermelden bij de bankoverschrijving. Onze bank is de ING bank.
Lukt het niet om volgens bovengenomede procedure te betalen neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.