✓ Wij staan voor u klaar, bel ons op 078-3036470  ✓ Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*   ✓  Gratis verzending vanaf €99,- in NL   ✓ Officiële Nilfisk Dealer

Excellent Hogedrukreinigers

Excellent Hogedrukreinigers

Excellent hogedrukreinigers zijn de meest veelzijdige en geschikt voor veel reinigingsklussen in en om het huis. De machine is geschikt voor regelmatig gebruik. De sterke inductiemotor maakt hem krachtig en stil. De pomp is van aluminium en is voorzien van een coating waardoor deze niet zal oxideren. De hogedrukslang wordt eenvoudig op een haspel aan de onderzijde van de machine opgerold. Een hogedrukslang van de E160-10 is van kunststof Ultra Soft en tien meter lang. De E170.10 heeft een 10 meter hogedrukslang en is van rubber met staalinleg. Het spuitpistool bij de E160-10 en de E170-10 is een GR4. Dit is een kort spuitpistool waar direct de autsproeier en de foamsprayer op gemonteerd kan worden. De GR4 lans wordt samen gebruikt met de 3in1 spuitmond. Er wordt een 3in1 spuitmond meegeleverd. Deze heeft een platte straal van 15 graden, een platte straal van 45 grad en een vuilfrees. Deze 3in1 spuitmond wordt op het uiteinde van de lans gemonteerd en ingesteld op de GR4 lans.
De druk is niet het enige wat belangrijk is voor een goed schoonmaak reslutaat. De wateropbrengst speelt een belangrijke rol bij een hogedrukreiniger. Hoe hoger deze is, dan zal de reinigingskracht ook hoger zijn. Wij geven altijd de wateropbrengst weer op de hogedrukstand. Vaak wordt de maximale hoeveelheid water die de pomp kan verpompen weergegeven maar dit geeft een heel vertekend beeld van de juiste kracht.
Het basismodel is bijvoorbeeld de E170-10 hogedrukreiniger. Het basismodel kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld het accessoire pakket PAD. P is een terrasreiniger, A de roterende wasborsel en de D voor de 8 meter lange rioolslang.

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina