✓ Wij staan voor u klaar, bel ons op 078-3036470  ✓ Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*   ✓  Gratis verzending vanaf €99,- in NL   ✓ Officiële Nilfisk Dealer
 

Spuitmonden

In deze categorie vindt u de spuitmonden voor de Nilfisk consumenten hogedrukreinigers, onderdelen voor de spuitmonden en speciale spuitmonden voor het gebruik op een hogedrukreiniger. Er zijn twee verschillende spuitmonden welke standaard bij alle hogedrukreinigers geleverd wordt.

Dit zijn de:

1. De Tornadonozzle, dit is de spuitmond met de platte straal. Deze zijn er in een vaste straal en een verstelbare straal.

2. De Vuilfrees, dit is de ronddraaiende straal welke erg krachtig is en niet gebruikt mag worden op hout en gelakte delen, zoals een auto en een garagedeur.

De meeste Nilfisk hogedrukreinigers hebben een klik systeem op de lans zitten om de spuitmond te bevestigen en te ontkoppelen. Dit systeem is het click@clean systeem en wordt toegepast tot en met de E 150.1-10 X-TRA hogedrukreinigers. Vanaf de P 150, P 160 en Pro serie hebben een bajonetkoppeling. De vuilfrees is bij dit systeem opgebouwd uit messing en keramiek en heeft een rode rand.

Van hoog naar laag sorteren

29 items

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

29 items

Pagina
per pagina