Wij staan voor u klaar, bel ons op 078 - 61 75 553   Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis*     Gratis verzending vanaf €60,- in NL    Officiële Nilfisk Dealer

Filteren op
Werkdruk
  1.  
    110Bar
    150Bar

Compact Hogedrukreinigers

Compact Hogedrukreinigers

Een compact hogedrukreiniger is er voor kleine werkzaamheden die af en toe uitgevoerd worden. Een richtlijn is dat een Compact hogedrukreiniger gebruikt wordt voor een balkon, kleine tuin, het schoonspuiten van fiets, brommer of en kruiwagen etc. Bijna alle compact hogedrukreinigers hebben een universeelmotor, ook wel koolborstelmotor genoemd. De C 130.1-8 X-TRA en de C 135.1-8 i X-TRA hogedrukreinigers hebben een inductiemotor die stiller is en bijna geen slijtage heeft. Deze kan goed gebruikt worden bij eengezinswoningen en meer geschikt is voor een grotere tuin en bijvoorbeeld het wassen van de auto.
De pompdruk bij de Compact hogedrukreinigers begint bij 100 bar bij een wateropbrengst van 310 liter/uur. De aangegeven wateropbrengst is op de hogedrukstand. Alle Compact hogedrukreinigers hebben een metalen aluminium pomp. Bij een aantal hogedrukreinigers is een haspel meegeleverd. Dit is alleen een opbergfunctie. De hogedrukslag wordt altijd bevestigd op de achterzijde van de hogedrukreiniger. Wij raden aan om na gebruik de hogedrukslang altijd los te koppelen.
Wat betekenen alle cijfers en letters?

Bijvoorbeeld: C135.1-8 PAD X-TRA
C    ; Compact serie
135 ; De maximale pompdruk van de machine
1     ; De serie van dit type
P     ; Type terrasreiniger:
  * PC, patiocleaner Compac, de kleine terrasreiniger
  * P is de standaard terrasreiniger
  * Power is de grootste terrasreiniger en te gebruiken vanaf 130 bar.
A     ; De soort wasborstel, dit kan een roterende of een standaard wasborstel zijn
D     ; Rioolreinigingsslang in een pakket altijd aangeboden als 8 meter en optioneel 15 meter.

Heeft u vragen of wilt u een goed advies. Bel of mail ons dan.

Nilfiskdealer.nl is onderdeel van VVS Bedrijven BV. Wij zijn het service centrum van Nilfisk Nederland.