Wij staan voor u klaar, bel ons op 078 - 61 75 553   Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis*     Gratis verzending vanaf €60,- in NL    Officiële Nilfisk Dealer

Hogedrukreinigers voor Thuisgebruik

Hogedrukreinigers voor Thuisgebruik

Om het juiste onderdeel te vinden voor uw hogedrukreiniger zoekt u eerst naar de betreffende hogedrukreiniger. Op de machine staan de extensies. Wij geven hieronder uitleg wat deze betekenen. Heeft u het apparaat gevonden dan klikt u op het product en komt u bij alle beschikbare onderdelen. In de linkerkolom kunt u nog sneller zoeken door een selectie te maken door te filteren van de verschillende onderdelen. De meest gangbare slijtage onderdelen staan vermeld op onze website. Heeft u een onderdeel wat er niet op staat bel of mail gerust dan kijken wij of het onderdeel te leveren is.
Voorbeeld C 110.7-6 PC X-TRA, C staat voor Compacte hogedrukreiniger, 110 is de druk in bar,  7 is de serie, 6 is de lengte van de hogedrukslang, PC is een patiocleaner compact. In de lijst met machines tonen wij alleen de machine zonder de accessoires.
Wilt u kiezen uit alle mogelijke hogedrukreiniger onderdelen? klik dan hier.