✓ I.v.m. vakantieperiode van 22 juli t/m 19 augustus geopend van 10.00-14.00 uur. ✓ Wij staan voor u klaar, bel ons op 078-3036470  ✓ Op werkdagen voor 14:00 besteld, morgen in huis*   ✓  Gratis verzending vanaf €79,- in NL   ✓ Officiële Nilfisk Dealer 

Nilfisk Select LBCO13P08A1 Comfort Stofzuiger

Nilfisk Select LBCO13P08A1 Comfort Stofzuiger

Motor 650 Watt
5 jaar Garantie verzorgd door VVS
Geluidsniveau 69 dBA
Gewicht 6,4 kg
Electronische zakvol indicatie
Hepa 13 filter

De select heeft rubberen wielen waardoor de stofzuiger zich makkelijk laat verplaatsen over elke vloer. Het Hepa 13 filter zorgt schone lucht uit de uitblaas waardoor de fijne stofdeeltjes niet meer in de ruimte komen.


De plus en minpunten van de Select LBCO13P08A1 Comfort Stofzuiger.
Lang snoer van 8 meter
Hepa 13 filter
Compleet met telescoopbuis, combinatiezuigmond, plumeau, spleetzuigmond en meubelmondstuk
Electronische zakvol indicatie
Er wordt geen parketzuigmond meegeleverd, maar is wel in de bundelprijs verkrijgbaar.€ 209,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 14.00 besteld, morgen in huis!
Dit product wordt gratis verzonden
SKU
128390126

Bij het ontwerp van de Nilfisk Select stond niet alleen u centraal, maar ook het milieu. Met zijn allergenenfiltratie, schoonmaakprestaties en gebruiksgemak stelt deze bijzondere stofzuiger een nieuwe norm in de schoonmaaktechnologie.
Deze performance wordt bereikt door optimalisatie van de hele machine zonder concessies te doen aan de energiezuinigheid en prestaties.

Uniek Deens design met sterke prestaties


Bij het ontwerp van de Nilfisk Select stond niet alleen u centraal, maar ook het milieu. Met zijn allergenenfiltratie, schoonmaakprestaties en gebruiksgemak stelt deze bijzondere stofzuiger een nieuwe norm in de schoonmaaktechnologie.

Allergenenscore - onze huidige woningen worden gekenmerkt door een hog stofgehalte en het aandeel luchtgedragen deeltjes en allergenen neemt steeds meer toe. De Nilfisk Select reduceert de stofniveaus in uw woning dankzij het gebruik van een efficiënt HEPA 13-filter zorgen ervoor dat er bij het schoonmaken geen stofdeeltjes worden teruggevoerd naar uw woonruimten.

Kleiner om makkelijk op te bergen - we hebben de Nilfisk Select klein genoeg gemaakt om hem makkelijk te kunnen opbergen, terwijl hij toch over alle actuele functies en eigenschappen beschikt die u van een grote up-to-date stofzuiger zou verwachten.  De Nilfisk Select Superior is voorzien van een handgreep met afstandsbediening met instelbare zuigkrachtniveaus en aan/uit-functionaliteit - waardoor de bediening van de Nilfisk Select uiterst comfortabel is.Om het gebruik nog eenvoudiger te maken, hebben wij de Nilfisk Select bovendien voorzien van een click-fitting in het mondstuk.

* Bij het ontwerp van de Nilfisk Select stond niet alleen u centraal, maar ook het milieu. Met zijn allergenenfiltratie, schoonmaakprestaties en gebruiksgemak stelt deze bijzondere stofzuiger een nieuwe norm in de schoonmaaktechnologie
* Nilfisk Select is een toonbeeld van design en functionaliteit. Hij ziet er goed uit, is gemakkelijk in het gebruik en de on-board tools zijn altijd onder handbereik
* Laag geluidsemissieniveau
* De Nilfisk Select wordt geleverd met een 5 jaar garantie
** De hele Nilfisk Select-machine is extra HEPA-dicht met stofdichte pakkingen - er gaat vuil de stofzuiger in en er komt schone lucht uit


Meer informatie
SKU 128390126
EAN 5715492205141
Hepa filter 13,00
Levering Op werkdagen voor 14.00 besteld, morgen in huis!
Type sledestofzuiger
Meegeleverde accesoires combinatiezuigmond, meubelmondstuk, plumeau
Stofopvang met zak
Energieverbruik 650,00 Watt
Snoerlengte 8 meter
Accessoires opbergvak ja
Lengte Zuigslang 2 meter