✓ Wij staan voor u klaar, bel ons op 078-3036470  ✓ Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*   ✓  Gratis verzending vanaf €99,- in NL   ✓ Officiële Nilfisk Dealer

Nilfisk Select Allergy

Select Allergy.

De Select Allergy is goeggekeurd voor mensen met een allergie. De uitgestoten deeltjes worden opgevangen in het Hepa 14 filter. De uitgeblazen lucht is 99,997 % schoon door het Hepa 14 filter. De krachtige motor van 650 Watt zorgt voor optimale zuigkracht. Door het 8 meter lange snoer heeft de stofzuiger een grote actieradius van 11,2 meter. De Select stofzuigers hebben standaard een flexibele plintenzuigmond, borsteltje en meubelmondstuk.

Specificaties:
Motor 650 Watt
5 jaar garantie, verzorgd door VVS
Geluidsniveau 69 dBA
Luchtstroom met slang 30 l/sec
Stofzak inhoud 2,7 liter
Gewicht 6,4 kg
Elektronische zak vol indicator
Hepa 14 filter
Combinatie-zuigmond
Parketzuigmond
Twee stofzakken

€ 219,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
Dit product wordt gratis verzonden
SKU
128390149

Nilfisk Select Allergy

De nieuwe Nilfisk Select Allergy is ontworpen met het milieu en u als uitgangspunt. Door zijn allergiefiltratie, uitstekende schoonmaakprestaties én het gebruiksgemak zorgt de Nilfisk Select voor een nieuwe standaard in de reinigingstechnologie.

Met meer dan 100 jaar ervaring en de top van onze designers ontwikkelden we een stofzuiger met de kwaliteit die u kunt verwachten van een Nilfisk apparaat. Allergie filtratie- huizen bevatten tegenwoordig een hoge concentratie stof en er zweven veel stofdeeltjes door de lucht, allergieën komen daarom ook veel vaker voor.

Met een een efficiënt HEPA 14 filter reduceert de Nilfisk Select deze stof tot een minimum.

Eenvoudig op te bergen - Om de Nilfisk Select eenvoudig op te bergen hebben we de stofzuiger compact genoeg gemaakt zonder de eigenschappen te verliezen die men zou verwachten van een veel grotere stofzuiger. Met de nieuwe Nilfisk Select kunt u opgelucht ademen! Veel zuigkracht door de sterke motor. Allergie filtratie: het HEPA H14 filter houdt de allerkleinste stofdeeltjes tegen, zoals huisstofmijt en dierenhaar. Stil: 69 dB(A) Combinatie, parketzuigmond. Uiteraard ontbreken de flexibele plintenzuigmond, meubelmondstuk en het borsteltje ook niet bij deze complete stofzuiger. Er worden twee stofzakken meegeleverd.

Meer informatie
SKU 128390149
EAN 5715492233601
Hepa filter 14,00
Levering Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
Type sledestofzuiger
Meegeleverde accesoires combinatiezuigmond, parketzuigmond, kierenzuigmond, meubelmondstuk, plumeau
Stofopvang met zak
Energieverbruik 650,00 Watt
Snoerlengte 8 meter
Accessoires opbergvak ja
Eigenschap Anti allergie
Lengte Zuigslang 2 meter