✓ Wij staan voor u klaar, bel ons op 078-3036470  ✓ Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*   ✓  Gratis verzending vanaf €99,- in NL   ✓ Officiële Nilfisk Dealer

Nilfisk Attix 33-01 IC Droogzuiger

Nilfisk Attix 33-01 IC Droogzuiger.

Motor 230 Volt 1400 Watt
Snoerlengte 7,5 meter
Filterreinigingssysteem InfiniClean
Luchtverplaatsing 4500 liter/min
Onderdruk 250/25 mbar/kPa
Soft start
Zuigslang 3,5 meter
Stofklasse M
€ 919,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
3-5 werkdagen
Dit product wordt gratis verzonden
SKU
107412101
Nilfisk Attix 33-01 IC Droogzuiger.

De ATTIX 33 stofzuigerserie zet een nieuwe norm wat betreft het ontwerp en het aantal kenmerken voor het Nilfisk nat- en droogzuigersportfolio. Met een innovatief filtratiesysteem, verbeterde werking en een robuust ontwerp, biedt deze lijn een superieure oplossing voor professionele klanten die op zoek zijn naar een veilige en betrouwbare machine. De ATTIX 33 heeft meer zuigkracht, een afgedicht stofsysteem, automatische filterreiniging en diverse andere gebruikersvoordelen die zijn ontwikkeld om de zware omstandigheden te weerstaan op bouwlocaties en in andere branches.

De ATTIX 33 biedt een uitstekende productiviteit dankzij het automatische filterreinigingssysteem InfiniClean™. Het InfiniClean-systeem zorgt voor een continue reiniging van het filter tijdens gebruik door middel van een omgekeerde luchtstroom, waardoor de zuigprestatie op een hoog peil blijft. De stilstandtijd wordt aanzienlijk verminderd, omdat de container kan worden opgevuld zonder filteronderhoud – zelfs in de meest veeleisende fijnstoftoepassingen. Ook de wasbare, duurzame PFTE-filter beperkt het onderhoud tot een minimum en verlaagt de algehele servicekosten.

Gemakkelijke hanteerbaarheid en gebruiksvriendelijkheid - ook bij transport van de ene werkplek naar de andere - zijn ook belangrijke kenmerken van de ATTIX 33 stofzuiger. Alle modellen bieden flexibele opbergoplossingen voor gereedschappen en accessoires, zodat u alles wat u nodig heeft bij de hand heeft.

*InfiniClean™ - Automatisch filterreinigingssysteem met zeer beperkt prestatieverlies
*Duurzaam PTFE-filter met antiplakmembraan en minimaal 99,9% filtratie-efficiency
*Gecertificeerd voor stofklasse L
*Unieke dubbele filteroplossing verkrijgbaar met HEPA-filtratie.
*30 liter container met stalen zwenkwielen en robuuste bumper.
*MultiFit accessoiresysteem voor het ultieme op het gebied van toepassingsflexibiliteit
*Flexibele rubberen banden, opbergmogelijkheid voor een gereedschapskist en optionele trolleyhandgreep voor opberggemak en transport
*Optionele motorkoelfilter, uitlaatluchtadapter en duurzame filterzak

Meer informatie
SKU 107412101
EAN 12342369877
Levering 3-5 werkdagen
Type stof-en waterzuiger
Klasse L (Laag)
Stofopvang met zak
Energieverbruik 1.400,00 Watt
Eigenschap filter klopfunctie
Lengte Zuigslang 3.5 meter